E3: Ubisoft toont nieuwe Assassin’s Creed: Origins Trailer

Gameplay en een trailer hadden we al tijdens de persconferentie van Microsoft, maar vandaag toont Ubisoft een nieuwe trailer tijdens hun eigen show. Direct na de show zal er een gameplay stream gehost worden. Deze gameplay zal later ook te zien zijn bij ons op de site!

Wat vind jij van de nieuwe Assassin’s Creed? De game zal iets anders worden dan dat we gewend zijn van de franchise als de Assassin’s meer dingen overnemen uit de andere Ubisoft Games.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek