E3: Vier nieuwe Zelda Amiibo figuren onthuld

Zelda: Breath of the Wild

Nintendo heeft gisteren een boel aangekondigd, al deze aankondigingen kan je op onze website natuurlijk bekijken! Ook zijn er voor Zelda: Breath of the Wild vier nieuwe Amiibo figuren aangekondigd.

Deze nieuwe figurines zijn Daruk, Mipha, Revali en Urbosa. Je kan ze zo direct hier beneden bekijken! Ook is er een nieuwe trailer speciaal voor deze Amiibo! Bekijk als allereerst deze even:

In de trailer hierboven kan je niet alleen de Amiibo zien, maar ook de Master Trials DLC trailer. Dit in samenhang met een aankondiging dat de volgende DLC, The Champions Ballad, dit jaar nog zal verschijnen. Bekijk hier beneden de Amiibo in hun volle glorie.

 

Wat vind jij van deze vier nieuwe Amiibo, van de Zelda DLC trailer en van de Amiibo trailer? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek