E3: Vooruitblik EA Play

EA Play 2016

De E3 is nu toch echt heel erg dichtbij en dat betekend dat het tijd wordt om een kijkje achter ons te nemen, en een blik naar wat komen gaat. Vandaag beginnen we met EA, welk dit jaar geen echte persconferentie heeft op de E3. Wel hebben zij een eigen evenement dit jaar genaamd EA Play. Deze wordt in dezelfde tijd gehouden als de E3.

Wanneer mensen aan EA denken, komen vaak de games als FIFA en Battlefield naar voren. Mensen keken dat ook erg vreemd op toen vorig jaar opeens de Nintendo achtige platformer, Unravel, getoond werd. De persconferenties van Electronic Arts is elk jaar redelijk hetzelfde, wat sport spellen hier en een shooter daar. Af en toe komt er een konijn uit de hoge hoed in de vorm van een nieuwe Mirror’s Edge of zoals al eerder gezegd Unravel.

Unravel wallpaper

Dit jaar op EA Play is er al gezegd dat we iets te zien krijgen van de nieuwe game, Titanfall 2. Ook is er na de persconferentie op EA Play een multiplayer stream van Battlefield 1. Het bedrijf staat niet echt bekend om de grote shows die zij geven tijdens hun persconferenties. Daar waar een Ubisoft vaak er echt een gebeuren van maakt, houdt EA het vaak nogal klein en zakelijk. Wat er dit jaar te wachten staat van het bedrijf is niet helemaal zeker. Natuurlijk gaan we weer de jaarlijkse sportgames zien, maar waar is het bedrijf nog meer in het geheim mee bezig? Dit is het eerste jaar dat zij zich loslaten van het E3 evenement dus zou het bedrijf goed van start willen gaan met een uitstekende persconferentie. Wat wij wel weten is dat EA dit jaar onofficieel de E3 dagen gaat starten.

De EA Play persconferentie is te zien op 12 juni om 22.00 uur. Dit evenement gaan wij natuurlijk livebloggen, en jij kunt hem zelf ook online live bekijken!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek