Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

E3: Vooruitblik Ubisoft

E3

Ubisoft is altijd een smaakmaker tijdens de E3 persconferenties. Het bedrijf maakt er altijd wel een mooie show van en heeft daarnaast elk jaar wel wat verrassingen in de vorm van toffe games. Het bedrijf heeft een goeie geschiedenis met de persconferenties en in dit artikel blikken wij terug, en vooruit!

Ubisoft maakt altijd een feest van haar persconferenties. Het bedrijf brengt altijd leuke games mee naar de show en is heel zelf bewust van zichzelf. Het bedrijf sluit ook elk jaar af met een grote klapper. Zo is Watch Dogs aangekondigd tijdens een persconferentie. En hoewel de graphics met de release niet zo mooi waren als tijdens deze onthulling maakte het wel veel los. Een paar jaar later liet het bedrijf The Division zien, een game die goed bevallen is nu hij eindelijk in de handen van gamers is.

E3

We kunnen dus sowieso wat verrassingen van het bedrijf verwachten dat elk jaar afsluit met het welbekende: ‘One more thing’. Dit kan een nieuwe game zijn of een game die erg in de smaak is gevallen bij de spelers. We kunnen deze E3 dan ook een paar dingen verwachten. Zo is er vorig jaar een nieuwe South Park game aangekondigd, waarschijnlijk is deze op de show te zien. Ook weten we dat er dit jaar geen nieuwe Assassin’s Creed komt. Ook is het alweer een paar jaar geleden sinds we Rayman Legends hebben mogen spelen, wie weet komt daar wel een vervolg op. De show wordt zoals de afgelopen jaren gepresenteerd door Aisha Tyler. De meningen over deze vrouw zijn verdeeld, maar wat zeker is, is dat zij elk jaar wel een paar momenten heeft die we ons kunnen herinneren.

Ga jij de Ubisoft persconferentie kijken, of sla jij hem over? De E3 komt eraan, laat ons weten in de comments of jij er zin in hebt!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek