E3: Vooruitblik Ubisoft

E3

Ubisoft is altijd een smaakmaker tijdens de E3 persconferenties. Het bedrijf maakt er altijd wel een mooie show van en heeft daarnaast elk jaar wel wat verrassingen in de vorm van toffe games. Het bedrijf heeft een goeie geschiedenis met de persconferenties en in dit artikel blikken wij terug, en vooruit!

Ubisoft maakt altijd een feest van haar persconferenties. Het bedrijf brengt altijd leuke games mee naar de show en is heel zelf bewust van zichzelf. Het bedrijf sluit ook elk jaar af met een grote klapper. Zo is Watch Dogs aangekondigd tijdens een persconferentie. En hoewel de graphics met de release niet zo mooi waren als tijdens deze onthulling maakte het wel veel los. Een paar jaar later liet het bedrijf The Division zien, een game die goed bevallen is nu hij eindelijk in de handen van gamers is.

E3

We kunnen dus sowieso wat verrassingen van het bedrijf verwachten dat elk jaar afsluit met het welbekende: ‘One more thing’. Dit kan een nieuwe game zijn of een game die erg in de smaak is gevallen bij de spelers. We kunnen deze E3 dan ook een paar dingen verwachten. Zo is er vorig jaar een nieuwe South Park game aangekondigd, waarschijnlijk is deze op de show te zien. Ook weten we dat er dit jaar geen nieuwe Assassin’s Creed komt. Ook is het alweer een paar jaar geleden sinds we Rayman Legends hebben mogen spelen, wie weet komt daar wel een vervolg op. De show wordt zoals de afgelopen jaren gepresenteerd door Aisha Tyler. De meningen over deze vrouw zijn verdeeld, maar wat zeker is, is dat zij elk jaar wel een paar momenten heeft die we ons kunnen herinneren.

Ga jij de Ubisoft persconferentie kijken, of sla jij hem over? De E3 komt eraan, laat ons weten in de comments of jij er zin in hebt!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek