E3: Vooruitblik Bethesda

Bethesda E3

Het is officieel minder dan een week voordat het grootste game-evenement van het jaar weer los gaat, de E3. Wij blikken in deze week vooruit naar de persconferenties die komen gaan. Vandaag is het de beurt voor Bethesda. Welk dit jaar ook weer een persconferentie gaat hebben.

Bethesda stond vorig jaar voor de eerste keer met een persconferentie en dit is hun zo goed bevallen dat het gewoon dit jaar nog eens wordt over gedaan. Een week voor het begin van hun persconferentie vorig jaar kondigde zij Fallout 4 aan. Tijdens de persconferentie zelf wist iedereen dus al dat deze game er aan zat te komen, en kregen we veel nieuwe informatie over de game en zelfs gameplay. Omdat dit bedrijf niet echt een geschiedenis heeft met persconferenties op de E3 kunnen we dus ook niet ingaan daarop, maar wel kunnen we kijken naar wat komen gaat.

Het bedrijf heeft zelf al laten weten dat er gameplay komt van Dishonored 2, welke uit gaat komen op 11 november van dit jaar. Dat is eigenlijk het enige wat echt al is vrijgegeven. Voor de rest kunnen we wat nieuws verwachten van Fallout 4 en Doom. Daarnaast kunnen we misschien ook een nieuwe The Elder Scrolls verwachten, het is en blijft natuurlijk de E3. Bethesda vult een gat op voor dit evenement door erbij te komen waar EA afhaakt. Zij hebben een eigen evenement dit jaar. Of Bethesda dit jaar ook weer zo groots gaat uitpakken als vorig jaar? Wie zou het zeggen. Officieel gezien trapt Bethesda dit jaar de E3 af, en wij kunnen niet wachten.

Voor de mensen die vorig jaar nog niet hebben gezien, of gewoon nog even terug willen kijken naar het debuut, kun jij hieronder de video nog een keer zien van de persconferentie:

Heb jij al een beetje zin in de E3? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek