E3: The Witcher 3 krijgt Xbox One X en PS4 Pro patches

The Witcher 3 Wild Hunt

CD Projekt Red’s The Witcher 3: Wild Hunt krijgt voor beiden de Xbox One X en de Playstation 4 Pro een update. Dit werd gisteren tijdens de E3 aangekondigd.

Verder waren er ook geen extra details, maar wel liet Projekt Red weten dat er meer informatie onderweg is, zeer snel! Afgelopen jaar in september zei de studio wel wat anders. Toen werd aangekondigd dat er geen patch zou komen voor de Playstation 4 Pro. Nu veranderde Project Scorpio (Xbox One X) dit helemaal. Natuurlijk werd deze beslissing ook aangetast door het feit dat de game net zo goed verkochte in Q1 2017 als in het jaar ervoor. Petje af!

Bekijk hier beneden even een mooie trailer van The Witcher 3, mocht je niet bekend zijn met de game!

The Witcher 3: Wild Hunt is dus binnenkort in betere kwaliteit met een hogere FPS te spelen op jouw mooie console, ben jij blij met deze aankondiging? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek