SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

E3: Xenoblade Chronicles 2 gameplay trailer

Nintendo heeft op hun E3 Nintendo spotlight een gameplay trailer getoond van Xenoblade Chronicles 2. In de trailer zien we onderdelen van de wereld en krijgen we wat shots van het combatsysteem te zien.

Xenoblade Chronicles 2 zal tijdens de feestdagen in 2017 gereleased worden voor de Nintendo Switch.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame.
Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk