EA brengt Origin Access naar de PC

Electronic Arts en Microsoft hebben al een aantal jaar verschillende exclusieve deals gehad. Zo is het dat de Ultimate Team Legends in het spel FIFA alleen uitkomen voor de console van Microsoft. EA Access hoorde ook tot deze exclusieve deals, tot vandaag.

EA heeft namelijk bekend gemaakt dat zij de abonnementsdienst welke voorheen exclusief was aan de Xbox One nu ook voor de PC uitbrengt. Een verandering is wel dat de naam anders is, namelijk ‘Origins: Access’. Voor mensen die niet bekend zijn met deze dienst het is eigenlijk vrij simpel. Voor een bepaald bedrag per maand krijgen gebruikers van de dienst toegang tot verschillende spellen, ‘The Vault’. Het spelaanbod in deze dienst is enorm. Zo kun je er spellen vinden als The Sims 3, Battlefield Hardline en FIFA 15.

Origin Access

Maar dit is niet het enige wat de dienst brengt. Ook krijg jij wanneer je maandelijks betaald als eerste toegang tot de nieuwste EA-games voor ze op de markt verschijnen, zie het als een langere demo. En als dat nog niet genoeg is krijgen mensne die lid zijn van de dienst ook nog eens tien procent korting op aankopen die zij doen.

Voor Xbox One bezitters in Nederland is deze dienst al beschikbaar. Helaas is het zo dat de PC variant op moment van schrijven nog niet in Nederland te vinden zou zijn. Wanneer EA dit wel naar meerdere landen brengt is nog onduidelijk, wel is het te verwachten dat zij een prijs van 3,99 euro per maand gaan vragen. Wanneer EA wel aankondigen doet over deze op het oog geweldige dienst voor Nederland laten wij het jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Heb jij al eens de Xbox One variant van deze dienst in je handen gehad? Zou jij deze dienst wel willen afsluiten voor op de computer? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek