EA Community Manager Tweet ”#Skate4”

Skate 3 #Skate4 Electronic Arts

Skate 3 was een fan favorite voor alle skaters, gamers en competitieve spelers voor een aardig lange tijd. Ik zelf heb ook mijn fair share aan tijd in deze game gestopt, zo verslavend was het gewoon. Gaat Electronic Arts eindelijk beginnen aan #Skate4?

Daniel Lingen is de Community Manager voor EA en hij duwde er vandaag een Tweet uit die (misschien) bevestigd dat Skate 4 in de maak is. Dit is voor de Skate fans onder ons natuurlijk een stukje licht aan het einde van de tunnel. Probeer jezelf niet veel hoop te geven want dit bevestigd niks, alhoewel het best wel een toffe manier is om Skate 4 op deze manier aan te kondigen.

Voor de mensen met een Xbox One is er ook goed nieuws. Skate 3 werd recentelijk nog toegevoegd aan de Xbox One Backwards Compatibility lijst. Dit houdt in dat jij jouw Skate 3 game nu kan spelen op je Xbox One.

Mensen op Twitter werden compleet gek toen de hashtag er ineens stond. ”YES PLEASE” is het enige wat je kon zien, zelfs na vijf minuten scrollen. Wat denken jullie, is het een grap of komt Skate 4 er dan daadwerkelijk aan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek