EA gaat Battlefield 1 elke dag tot release streamen

Battlefield 1 streams

EA heeft bekend gemaakt dat er dagelijkse livestreams van Battlefield 1 tot de dag van release, 21 oktober, komen. Een post op de officiële website liet EA weten veel van de game te gaan laten zien. Zo wordt elke map getoond. Sinai Desert tot Suez en de Ballroom Blitz zal te zien zijn. Daarnaast zal elke mode, inclusief de nieuwe operations en war pigeons, gespeeld worden.

De game zal gespeeld worden door leden van het Battlefield community team. Daarnaast zullen er een aantal special guests komen. De stream zal op 12 oktober beginnen. Dit zal dan ook door gaan tot 21 oktober. De stream zal elke dag 2 uur lang te volgen zijn op de Battlefield Twitch pagina. Een overzicht en nadere informatie is hier te vinden. Hoewel Battlefield 1 pas op 21 oktober uitkomt, kunnen EA/ Origin Acces leden op 13 oktober beginnen met spelen. Spelers die de Early Enlister editie kopen kunnen op de 18e beginnen.

Battlefield 1 stream

EA liet al eerder een trailer zien waarin kort de verhalen van vijf verschillende characters werden verteld. Een andere teaser liet een strijd tegen het Ottomaanse rijk zien. Dit zal de eerste keer worden dat een Battlefield single player campaign in delen komt. EA heeft uitgelegd dat er meerdere hoofdrolspelers komen om te zorgen dat de gehele ervaring iets rijker zal zijn. Een enkel personage zou de setting van de game namelijk niet goed benutten. Spelers zullen onder andere een fighter pilot, een armor crewman, een rebel fighter en een “message runner” besturen. De personages zullen elk met de veranderende wereld om moeten gaan.

De campaigns speelden zich vroeger in nauwe gangen af met veel close-quarter gevechten. Dat zal deze keer anders zijn. De single player zal meer hand in hand gaan met de open sandbox multiplayer. De game zal dan ook veel meer keuze bieden. Spelers zullen meer invloed hebben en kunnen hun eigen open aanpak kiezen.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek