EA Gamescom Livestream 2016, Titanfall 2 trailer

Titanfall 2 Gamescom EA Electronic Arts

We hebben Fifa 17 en NHL 17 al gehad op de EA Gamescom Livestream. Nu is Titanfall 2 aan de beurt. Alhoewel er niks nieuws verteld werd, kwam er wel een leuke nieuwe trailer. Bekijk hem hier!

Titanfall 2 krijgt een Tech Test, het idee is om miljoenen spelers tegelijk online te krijgen om te testen hoe de game werkt. Dit zodat de launch optimaal kan zijn. Bekijk hier beneden de trailer:

De tech test zal voor iedereen toegankelijk zijn. Deze zal plaats gaan vinden tussen 19-21 augustus en 26-28 augustus. Je kunt hem spelen op de Xbox One, Playstation 4 en PC.

De trailer ziet er goed uit en heeft een aantal adembenemende beelden. Na de trailer laten ze live gameplay zien van de mensen die daar ter plekke aan het spelen zijn. De livestream is nog niet voorbij, dus zet je schrap voor meer nieuws!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek