EA komt met 8 games op de E3 en meer

EA play

EA liet in een blog post weten dat er 8 games op de E3 worden gepresenteerd. En dat na de live show ook nog producer interviews en guided demo’s van de grootste EA franchises te zien zijn.

Live @ EA PLAY

Live @ EA PLAY is een nieuwe uitzending speciaal ontworpen voor spelers over de hele wereld. De live @ EA PLAY showcase zal de eerste live multiplayer match laten zien van Star Wars Battlefront 2 genaamd Assault on Theed. De match zal gebruik maken van een prequel tijdperk map en 40 van de grootste YouTubers in de wereld bevatten, o.a. StoneMountain64

De volgende blockbuster titels zullen aan bod komen:

  • Star Wars Battlefront 2 – Alle Star Wars era’s komen aan bod in deze game. Een single player campaign en epische multiplayer gevechten.
  • EA SPORTS FIFA 18
  • Madden NFL 18 – Een compleet nieuwe mode word geïntroduceerd in de Madden NFL franchise
  • NBA LIVE 18 – Gameplay innovaties en een compleet nieuwe manier om te spelen met “the one”
  • Need for Speed Payback – Nieuwe blockbuster gameplay die nog nooit in de serie gezien is. Bouw de perfecte auto.
  • Battlefield 1 – In the Name of the Tsar. Maak kennis met het russische leger en de grootste veldslag van WW1

Nu denk je, ik zie hier maar 6 titels en eerder werd er 8 gezegd. De laatste 2 zijn een verrassing en worden niet bekend gemaakt. EA zei in hun blog dat er new reveals zijn. Dus dit kan betekenen dat we wellicht 2 compleet nieuwe titels gaan krijgen.

Morgen om 21:00 uur gaat de persconferentie van start. Je zal op onze website de verslagen kunnen zien van EA en alle andere E3 persconferenties de komende dagen.

Wat vind jij van de titels die aan bod komen? Wat denk jij dat de 2 andere titels kunnen zijn? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek