EA komt met nieuwe Sims game

The Sims mobile

The Sims franchise van EA heeft een nieuwe game gekregen. The Sims Mobile is een nieuwe gratis game voor IOS en Android toestellen. De game is deze week in Brazilië uitgekomen en zal voor de rest van de wereld wat later zijn.

Zoals het hoort bij een Sims game kun je in de nieuwe The Sims mobile game weer lekker god spelen. Als altijd mag je een family creëren zoals jij dat graag ziet en hun door het leven loodsen. Je kunt buiten de family ook met andere real-life mensen spelen door feesten te organiseren en op andermans feesten te komen en hier vrienden of vijanden te maken.

Bouw een fantastisch huis

Ontwerp een droomhuis voor je Sims waar ze een mooi leven tegemoet gaan. Je kunt weer een heleboel in je huis duwen van meubels, apparaten, decoraties en meer. Je kunt activiteiten unlocken zoals tacos maken of denken in de douche. Ook kun jij je huis decoreren met item combinaties om unieke acties te unlocken zoal met je lover knuffelen op de bank. Mocht dit nog niet genoeg zijn kun  je ook nog andere plaatsen unlocken zoals een fashion studio, restaurant en een nachtclub, deze zijn overigens ook te customizen.

Een Sim legacy

Deze game zal over meerdere generaties gaan. Als een Sim zijn carrière volbracht heeft en met pensioen gaat word jij beloont met erfstukken die hobbies en carrières unlocken voor komende generaties. Een opa’s succes als een advocaat kan de weg openen voor zijn kleinkind om een rechter te worden.

Of er een mainstream The Sims game nog gaat komen is verder nog niks van bekend en zullen we het nog moeten doen met The Sims 4 uit 2014.

Ga jij deze game spelen? Of vind je dat The Sims toch wel overleden is? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek