Ea kondigt Battlefield V aan

battlefield V battlefield 5 ea electronic arts

Na veel speculatie heeft Electronic Arts vandaag toch Battlefield V aangekondigt. Over de game is zo goed als niets bekend maar dat zal binnenkort veranderen. Het is echter wel de eerste keer dat het bedrijf iets vrijgeeft over een nieuwe Battlefield titel.

Vandaag heeft Electronic Arts op hun website een aankondiging gedaan dat er informatie gaat komen over Battlefield V.

Men wist eerst niet zeker of deze in de maak was, toch heeft EA eraan zitten werken en komt er binnenkort meer details. Om precies te zijn: op 23 Mei 2018, om 22.00 uur zal er een live stream plaatsvinden die het spel voor de eerste keer laat zien.

battlefield v electronic arts ea fps teaser

Volgens de Battlefield community zal deze instantie van het spel gaan plaatsvinden in de tweede wereldoorlog. Dit lijkt het meest logische aangezien de vorige game plaatsvond rondom de eerste wereldoorlog. Echter is nog niets bevestigd of afgewezen.

De happenings tijdens de Battlefield V stream

Het onthullingsevent van Battlefield V zal gehost worden door TV presentator en komiek Trevor Noah. Natuurlijk zal het productie team ook aanwezig zijn om hun woord te doen over het spel.

De beelden zullen live te volgen zijn via Youtube, Twitch en Mixer via Electronic Arts’ eigen kanaal op alle drie de platformen.

We weten nog niet heel veel over de gebeurtenissen tijdens dit evenement. Vanuit de teaser foto blijkt echter dat we naar “gameplay” gaan kijken. Tegelijkertijd zullen ook de ondersteunde platforms aangekondigd worden die het spel zullen dragen.

Speelbaar dit jaar?

Electronic Arts heeft wel bevestigd dat Battlefield V speelbaar zal zijn later dit jaar op het “EA Play” event. Dit kan dus ook betekenen dat de game speelbaar zal zijn op game conventies zoals E3 maar ook onze eigen meeting Gamescom.

Tevens heeft EA ook gezegd dat er een Battlefield game komt dit najaar. Aldus de setting is niet duidelijk, tweede wereldoorlog of de huidige oorlogen, de game komt er definitief aan

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek