EA kondigt Command & Conquer: Rivals aan

Command & Conquer: Rivals

EA heeft op hun E3-persconferentie Command & Conquer: Rivals aangekondigd. Command & Conquer is een mobile game waarin twee spelers het tegen elkaar opnemen. De game zal vanaf vandaag beschikbaar zijn.

EA heeft op hun E3-persconferentie een nieuwe game in de Command & Conquer franchise aangekondigd. Het nieuwe spel in de serie wordt een mobile game en heet Command & Conquer: Rivals. In de game spelen twee spelers tegen elkaar en het doel is om de basis van de andere speler te vernietigen. Dit doe je door gebieden op de map te overheersen en een meter van een raket te vullen. De speler die de meter als eerste vult schiet een raket op de basis van de tegenstander. Als het je twee keer lukt om een raket te schieten op je tegenstander win je het spel.

Op de persconferentie werd de game getoond met een showmatch. In het potje dat getoond werd konden we een groot deel van de beschikbare units in actie zien en werden een aantal van de core mechanics uitgelegd. De match werd becommentarieert door twee shoutcasters. Aan het eind van de match werd aangekondigd dat de game vandaag al beschikbaar zal zijn.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek