EA kondigt Gamescom persconferentie aan

gamescom

De Gamescom zit er weer aan te komen en waar vorig jaar de persconferenties achterwege bleven lijkt dit het jaar te zijn dat het weer terugkeert. EA heeft bekend gemaakt een persconferentie te geven tijdens de Gamescom.

EA heeft op haar website officieel de komst van de persconferentie aangekondigd:

Hier zijn een paar belangrijke dingen die je moet weten over EA bij gamescom:

EA Originals

  • EA Live Show. Kijk 21 augustus om 18.30 CET/9.30 PDT mee op EA.com/nl en geniet van nieuwe gameplay, live wedstrijden en een paar extra verrassingen.
  • Hands-on gameplay. Van 22 t/m 26 augustus zijn er ongeveer 400 gamestations beschikbaar op de EA-booth op gamescom. Degenen die ons vergezellen in Cologne kunnen demo’s spelen van Star Wars™ Battlefront™ II, Need for Speed™ Payback, EA SPORTS FIFA 18, Battlefield™ 1: In the Name of the Tsar en een aantal van onze grootste games voor mobiel, waaronder Star Wars™ Galaxy of Heroes en FIFA Mobile.
  • Live entertainment. Er is tijdens gamescom nog véél meer te zien en doen bij de booth van EA. Er zullen evenementen worden gehouden op het hoofdpodium, met gameplay, interviews met producers, competities, muziekoptredens en meer.
  • Game Changers. Sommigen van de beste content-makers uit de hele wereld zullen content produceren vanuit de EA Business Lounge, gameplay-beelden opnemen, verhalen maken en direct vanaf de beursvloer streamen met content van Star Wars™ Battlefront™ II, Need for Speed™ Payback, Battlefield™ 1, De Sims™ 4, De Sims Mobile,FIFA Mobile en meer.

Hou het nieuws de komende weken in de gaten voor meer informatie over wat onze gameteams tijdens gamescom zullen delen. Volg ons op Twitter (@EA) om op de hoogte blijven.

Naast een Live Show is er dus voldoende mogelijkheid voor Hands-on gameplay tijdens het evenement. Wij zijn er ook bij tijdens de Gamescom en verwachten een groot spektakel!

Heb jij al zin in Gamescom? Ga jij zelf? Laat het ons weten! 

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek