EA kondigt Madden NFL 19 en NBA Live 19 aan

NBA Live Madden NFL

EA Play is in volle gang en start de E3 met een boel toffe aankondigingen. Twee grote sport titels krijgen ook weer een nieuw jaartje op de titel erbij geplakt. Dan hebben we het natuurlijk over Madden en NBA Live

Beiden trailers brengen een zelfde soort sfeer, waarbij NBA Live 19 natuurlijk meer street brengt en Madden NFL 19 een meer professionele take heeft. Bekijk hier beneden als eerst de trailer voor de basketbal titel!

De trailer ziet er crisp uit en brengt weer een toffe grafische vooruitgang tegenover het jaar ervoor. NBA Live komt op 7 september 2018 uit voor de gebruikelijke consoles en de PC! Maar datzelfde geld voor Madden! Bekijk daarvan hier beneden de trailer. Madden zal op 7 augustus verschijnen, een maandje eerder dus!

Beide titels gaan ieder jaar natuurlijk lekker over de toonbank en dat zal dit jaar niet anders zijn, wat vind jij van beide reveal trailers? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek