SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Battlefield 1 Official soundtrack

Officiële Spider-Man PS4 trailer

Categorieën

EA Servers Down door DDOS

WWltma8

De EA Servers zijn down en verschillende gamers zijn woedend op twitter. ongeveer 11 uur geleden claimde Poodlecorp de verantwoordelijkheid voor het DDOSSEN van de EA servers.

De game gigant Electronic Arts (EA) is currently experiencing an outage in which EA games, services and support have been impacted werd er getwitterd.

Gamers die nog niet bekend waren met de situatie moeten weten dat de hacking group PoodleCorp 11 uur geleden ook al een aanval heeft gelanceerd op EA games. Echter was dit 11 uur geleden maar het is zeker mogelijk dat de groep de aanval op nieuw is gestart op de EA servers.

hier onder zijn twee tweets van PoodleCorp waarin ze claimen dat zij verantwoordelijk zijn voor de aanval en dus je dag verziekt hebben:

en hier onder de gamers die hun woede uiten op twitter:
https://twitter.com/ethannf502/status/771062078627078144

Gerelateerde berichten

Over: owning

Profielfoto van owning

Mijn naam is John. Developer bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland bezig zijn met inThegame.

Dit vind je misschien ook leuk...

Spring naar de toolbar