EA Sports, samenwerken met Real Madrid C.F.

Electronic Arts Inc. en Real Madrid C.F. maken vandaag bekend dat ze een overeenkomst hebben gesloten. Wat inhoudt dat EA Sports voor drie jaar de exclusieve en officiële videogamepartner wordt van één van de populairste voetbalclubs ter wereld.

Als deel van de overeenkomst bevat EA Sports FIFA 16 bijgewerkte 3D-hoofdscans van veertien van de populairste spelers van Real Madrid. Nieuwe modellen van Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, James Rodriguez, Luka Modrić, Karim Benzema en andere sterren versterken de authenticiteit van de FIFA-franchise. Fans kunnen later dit seizoen ook ontdekken hoe hun favoriete Real Madrid-spelers presteren op de virtuele grasmat, tijdens een exclusief FIFA 16-toernooi.

“We zijn trots om Real Madrid te mogen verwelkomen als officiële partner en de fans nog dichter bij het team te brengen door unieke ervaringen en authentieke modellen in het spel,” zegt Jamie McKinlay, Vice President of Marketing, EA Sports. “Real Madrid is één van de populairste clubs ter wereld en dat is ook zo in ons spel; we kijken ernaar uit om de komende jaren een diepere band met de club op te bouwen.”

De overeenkomst omvat ook speciale presentaties van het spel in de Bernabéu, het thuisstadion van Real Madrid. Tijdens wedstrijden worden na doelpunten van het thuisteam soms juichmomenten van spelers getoond die zijn gerenderd met EA Sports FIFA. Bezoekers van het stadion kunnen in een nieuwe ervaringsruimte van de Bernabéu hands-on gaan met FIFA 16. Daarnaast kunnen fans EA SPORTS-content verwachten in het stadion en op Real Madrid’s digitale kanalen.

“We zijn blij om samen te werken met EA Sports als onze officiële videogamepartner. Ze zijn het marktleidende merk in voetbal-videogames en we kunnen niet wachten om met ze samen te werken en al onze fans een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Veel van onze spelers zijn fanatieke FIFA-gamers en ik weet dat ze niet kunnen wachten om FIFA 16 te spelen.” aldus Emilio Butragueño, Director of Institutional Relations van Real Madrid C.F.

Real Madrid C.F. voegt zich bij andere EA Sports partnerclubs van over de hele wereld, waaronder die van top divisies als de Spaanse La Liga, de Barclays Premier League in Engeland en League 1 in Frankrijk. Bekijk de 3D-hoofdscan sessie met Real Madrid C.F.-spelers voor EA Sports:

FIFA 16 is verkrijgbaar vanaf 24 september, 2015 in Nederland en België voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 3.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek