Echo of Soul krijgt Warlock class

Echo of Soul, een redelijk bekende gratis MMORPG krijgt een grote content update die niet alleen nieuwe avonturen brengt, maar ook een nieuwe class namelijk: De Warlock! Dat terzijde geeft de update ook toegang tot twee nieuwe dungeons en meer!

Om te beginnen met de warlock, gaat deze class je horizon verbreden als het gaat om combat in Echo of Soul, deze class zal een hele nieuwe combat strategie naar spelers brengen. Maak je tegen- en medespelers bang door in een tormentor of reaper form te gaan. Dit lijkt wel een mix tussen World of Warcraft’s warlock en Guild Wars 2 haar Necromancer, maar wie zegt dat die combinatie niet bruut as hell kan zijn! Alle spelers krijgen met deze update twee character slots erbij om hun poppetjes uit te breiden, daarbij krijgt bij elke server de speler die het allereerst een Warlock naar level 60 speelt een speciale titel om te showen. Een bekendere speler van de game heeft een video over de warlock gemaakt die jij hier onder kunt bekijken:

Zoals ik al zei komen met de expansion ook twee nieuwe dungeons: Crimson Fortress & Destroyed Cardilla. Deze dungeons zullen de skills van iedere speler testen met veel traps en sterke enemies met moeilijke mechanics. Ook komen er nieuwe tier 5 infinite solo dungeons en tier 6 party dungeons. Ook brengt deze update de PvP season 2 die door zal lopen tot maart 2016. Dit geeft de spelers ook volledig de kans hun PvP gear en rewards te behalen!

Voor degene die niet bekend zijn met Echo of Soul, deze MMORPG is in feite het traditionele recept met natuurlijk haar eigen draai. Een originele story en PvE line, PvP en nog veel meer opties. Ben je dus niet bekend met de game is hier de announcement trailer:

Wat vind jij van Echo of Soul en de uitbreidingen tot nog toe? Laat het ons weten in de reacties!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek