Een hele berg aan film nieuwtjes!

Deadpool Cable Film

tussen nu en een aantal uurtjes terug is er veel verschillend filmnieuws gekomen! Normaal zouden we dit apart pakken, maar vandaag word het een grote mash-up van al jouw favoriete film/ of serie-nieuws.

Allereerst maakte de regisseur van Solo bekend dat er nog geen plannen zijn voor een sequel. Dit is voor veel fans waarschijnlijk raar, gezien de hoofdrolspeler vorige maand perongeluk ‘lekte’ dat er een trilogie zou komen. Ron Howard maakt bekend dat dit nog niet bekend is binnen de regie. Ron zei het volgende:

“I think the fans are going to define all of that,” he said. “I mean I think that Lucasfilm and Disney in casting actors, and particularly younger actors, want to see what happens and build upon that. Certainly, they want the commitment from the young actors, but there are no concrete plans. I think there’s been a lot of creative energy and now marketing energy going behind this movie.”

Ook was er een tijdje rond aan het gaan dat Disney aan het plannen was om Fox over te kopen. Het lijkt erop dat de deal misschien toch niet door zal gaan! Dit zou betekenen dat X-Men en Deadpool gewoon blijven zoals ze zijn, natuurlijk zijn dit maar twee voorbeelden. Of de deal nu uiteindelijk wel of niet door zal gaan is nog maar de daadwerkelijke vraag, maar we zullen er snel achter komen.

Het is al een tijdje bekend dat Lord of the Rings een eigen TV show zal krijgen. Nu is bekendgemaakt dat Peter Jackson op een bepaalde manier verbonden zal zijn aan de serie, hoe of wat is verder nog niet bekend!

Wat vind jij allemaal van dit spannende nieuws? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek