Een hoop Devil May Cry 5 screenshots en informatie!

Vannacht werd Devil May Cry 5 aangekondigd door Capcom tijdens de E3 2018 media briefing van Microsoft’s Xbox. Onlangs hebben we een aantal toffe screenshots ontvangen die we met jou mogen delen.

Alvorens je deze epische screenshots gaat bekijken, is er ook nog een mooie trailer om te aanschouwen. Wil je deze bekijken? Dan kan je hier terecht. Wil je meer over E3 terug lezen? Wij hebben hier alles voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier beneden de gloednieuwe screenshots!

Devil May Cry 5 zal in het voorjaar van 2019 verschijnen voor de Xbox One, Playstation 4 en Windows PC. In deze nieuwe Devil May Cry game zijn er drie speelbare karakters: Nero, bekend uit Devil May Cry 4, Dante, bekend uit iedere Devil May Cry game en Nico, de chick uit de trailer. De demonen invasie begint met de “demon tree” die zijn wortels plant in Red Grave City. Het is aan jou en je squad om de stad te bevrijden van de demonen.

Dit is hoe de game er uiteindelijk in jouw kast uit komt te zien:

DMC5

Ben jij al hyped om opnieuw aan de slag te gaan met de demonenjagers? De game zal in het voorjaar van 2019 verschijnen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Er is geen exacte release datum bekend.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek