Een nieuwe angstaanjagende trailer van Layers of Fear 2

Maak je borst maar nat. De nieuwste trailer van de aankomende horrorgame Layers of Fear 2 is uitgebracht en geeft een klein kijkje in het verhaal. Het eerste deel kwam uit begin 2016 en heeft een gemiddelde beoordeling van een 9.

De trailer van de aankomende game van Gun Media en Bloober Team wordt door Tony Todd van een narratief voorzien. Volgens hem “wacht tijd op niemand”. Naast de trailer is ook een nieuwe developer diary beschikbaar, waarin verteld wordt dat het claustrofobische gevoel van de eerste Layers of Fear behouden wordt voor het vervolg.

Bekijk de trailer hier.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek