Gameplay Trailer: Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Dankey Kang is één van de grote ports die van de Wii U naar de Nintendo Switch zal komen. Iedereen weet ondertussen al dat de game op 4 mei zal verschijnen, maar hoe ziet de gameplay eruit?

Dat kan je in de trailer hier boven bekijken! De non-stop actie van Donkey Kong Country: Tropical Freeze zal van console naar console springen. De cinematic in het begin ziet er geweldig uit, maar dat zijn we natuurlijk gewend van Nintendo. Je wordt direct geïntroduceerd met de koude vijanden. Na de cinematic zie je vrijwel meteen gameplay. Grafisch heeft de game veel verschillende stijlen, betere details, meer diepte en jeetje, wat ziet het water er tof uit!

Donkey Kong Country

Kort daarna krijgen we al direct een blik op de cover voor de game, die kan je op het einde van de trailer zien, rechts van de release datum! Het lijkt erop dat het meenemen van Donkey Kong op je hybride console-handheld leuker dan ooit zal zijn. Wat zou de Switch zijn zonder één van de meest iconische personages? Nog steeds genoeg… Maar niet compleet!

Kijk jij al uit naar Donkey Kong Country: Tropical Freeze? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Donkey Kong zal natuurlijk ook in de nieuwe Super Smash te spelen zijn, waarvoor de hype geweldig groot is.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek