Een nieuwe game van Quantic Dream!

Quantic Dream? Wie zijn dat nu weer? Iedereen heeft wel eens gehoord van Heavy Rain. Dit was een zeer succesvolle PlayStation 3 exclusive waarin jouw keuzes een zeer grote invloed hadden op het verhaal, zo had het verhaal ook heel veel verschillende wendingen en eindes. Bij de release van de PlayStation 4 hoopte iedereen stiekem op een remake van deze game. Lang bleef het stil bij Quantic Dream, geen remake dus.

Geen Heavy Rain remake, maar wel een nieuwe aankondiging van Quantic Dream! Een nieuwe game die exclusief zal zijn voor PlayStation 4, DETROIT: Become Human. Deze game gaat over een Android met de naam Kara, ze is anders dan de andere Androids, zij heeft gevoelens en emoties. Ze wilt ervaren hoe de wereld is en alle emoties en gebeurtenissen in de wereld. De mensheid kijkt simpelweg naar de Androids als dat ze naar hun koffiezet apparaat kijken, het is een machine. Niet meer, niet minder. Zal dit veranderen als de Androids ook gevoelens en emoties krijgen net als mensen?

Quantic Dream gaat in deze game laten zien hoe het is om een mens te zijn uit een perspectief van een Android, die alles wat de wereld te bieden heeft voor het eerst gaat mee maken. Ze willen er geen AI verhaal van maken, daar zijn er immers al heel veel van. In DETROIT: Become Human zal het verhaal draaien om wat het betekend om “mens” te zijn, door in de schoenen van Kara te stappen en de wereld en haar emoties te ontdekken.

Wat denken jullie van deze titel? Een unieke aanpak, of toch niet?

DETROIT: Become Human, wordt exclusief ontwikkeld voor de PlayStation 4. Er is nog geen release datum, de makers laten weten dat het nog erg vroeg is, maar ze niet konden wachten met het delen van wat ze al hadden.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek