Een nieuwe Pokémon ontdekt: Volcanion!

Pikachu

Er is een nieuwe Pokémon ontdekt die binnenkort zal verschijnen op de Pokémon series die beschikbaar zijn voor de 3DS. Volcanion, een stoom Pokémon, zal binnenkort verkrijgbaar zijn voor Pokémon Alpha Sapphire, Omega Ruby, X en Y. Je zal wel goed moeten opletten om erachter te komen hoe je deze Pokémon kunt krijgen.

Volcanion is een zelzame Mythische Pokémon die momenteel nog niet verkrijgbaar is in de serie en ook niet in het normale spelverloop verkrijgbaar zal zijn. Binnenkort zal deze Pokémon verschijnen, maar hoe je deze kunt krijgen is nog niet duidelijk. Wel laat The Pokémon Company weten dat je de Pokémon media kanalen goed in de gaten moet houden voor meer informatie.

Volcanion is een aparte Pokémon. Deze maakt namelijk gebruik van zowel vuur als water om stoom in zijn lichaam op te bouwen om deze vervolgens te gebruiken voor explosieve schokgolven en kokendhete stoom uit te stoten via zijn armen op zijn rug. Er gaan geruchten de rondte dat Volcanion zo enorm sterk is dat hij een berg kan vernietigen, het landschap kan laten uitdiepen en zo het totale landschap ineens kan veranderen.

Wil jij deze Pokémon zo snel mogelijk hebben op jouw 3DS? Bezoek dan regelmatig pokemon.nl en houd de social media pagina’s van Pokémon goed in de gaten! Laat ons zo snel mogelijk weten wanneer je meer weet over deze Pokémon! Wij zijn namelijk erg benieuwd hoe dit prachtige beestje te verkrijgen is!

Wie van jullie speelt er toch nog regelmatig Pokémon op de 3DS? Wat vinden jullie van al deze Event-Pokémons? Een leuke toevoeging om zeldzame Pokémons te bemachtigen, of is dit niet de juiste manier om legendarische en mythische Pokémon verkrijgbaar te stellen? Wij kijken er in ieder geval naar uit om Volcanion zo snel mogelijk te vangen zodat we de rest van de redactie jaloers kunnen maken met dit pareltje!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek