Een prijsverlaging voor de PlayStation 4!

playstation

Sony Computer Online Entertainment (SCEE) heeft vandaag aangekondigd dat de PlayStation 4 met een 500GB harde schijf voor een adviesprijs van €349,99 nu in Nederland verkrijgbaar is. Dat scheelt weer 50 euro, met de feestdagen op komst is dit een mooie zet voor iedereen die nog een PlayStation in huis wilt halen.

Dit kondigde Jim Ryan aan, de president en CEO van SCEE, hij had het volgende te melden:

“Met veel plezier bieden wij in de aanloop naar de feestdagen het PS4-systeem aan tegen de scherpste prijs ooit, om het voor een breder publiek in Europa toegankelijk te maken.”

Hij vervolgd zijn verhaal door te vertellen dat er grote games op komst zijn voor de PlayStation 4 zoals natuurlijk Uncharted 4: A Thief’s End, die alleen maar voor de PlayStation 4 beschikbaar zal zijn. Naast de prijsverlaging weet Jim Ryan te melden dat er “Ultimate Player Edition-bundels” aan gaan komen. Dit zijn bundels met onder andere een PlayStation 4 systeem met 1 TB geheugen en een aantal geweldige games van het afgelopen jaar.

Naast de prijsverlaging doet Sony nog veel meer dingen om de PlayStation 4 voor een groter publiek beschikbaar te maken. Zo wordt het PS4-ecosysteem uitgebreid met een sterker aanbod aan software, Verbeterde netwerkservices voor het PlayStation Network en natuurlijk de introductie van PlayStation VR.

De PlayStation 4 zal vanaf vandaag in Europa voor €349,99 verkrijgbaar zijn met uitzonderingen op een aantal landen, maar gelukkig niet voor Nederland. Heel leuk en aardig, maar wat kan je nu met die €50 euro doen die je overhoud?

  • Koop een jaar lang PlayStation Plus, zodat je met je vrienden online kunt gamen en iedere maand kan profiteren van de gratis games die er worden uitgedeeld via PlayStation Plus Instant Collection;
  • Geef een feestje met chips en cola, de prijsverlaging van de PlayStation 4 moet natuurlijk wel gevierd worden.

Heb jij nog geen PlayStation, maar ben je door deze prijsverlaging toch aan het overwegen om er een in huis te halen? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek