Eerste 60 minuten gameplay Just Cause 3

Het is nog maar heel eventjes wachten op het nieuwe deel van Just Cause. Het tweede deel in de serie werd namelijk uitgebracht op 26 maart in 2010. Dat betekend dat we bijna 6 jaar hebben moeten wachten op het vervolg, de grote vraag is dan natuurlijk: Was het ‘t wachten waard? 

Square Enix en Avalanche Studios hebben onlangs een video vrijgegeven waarin zij ongeveer het eerste uur van het spel even doorlopen. Voor iedereen die nog niet bekend is met de Just Cause serie maar er de laatste tijd toch steeds meer over horen, willen misschien deze video even bekijken om erachter te komen of deze Michael Bay the game, ik bedoel Just Cause 3 iets voor hun is.

Als ik deze game in een titel zou moeten uitleggen zou dit waarschijnlijk uitkomen op: Grand Theft Far Cry: Iron-Spiderman Explosions Island, of iets in deze richting. Om een beetje een beeld te geven bij dit idee, hebben we natuurlijk de vrijgegeven gameplay hieronder in de Youtube video staan:

Natuurlijk zal jouw gameplay uiteindelijk sterk kunnen verschillen van de gameplay die hierboven getoond wordt, omdat de wereld van Just Cause vrij groot is, waarin je zelf vrij kan rondrennen en doen wat je zelf wilt, en of niet laten kan. Grote gasbuizen opblazen bijvoorbeeld, of vanaf een Jeep een helikopter kapen met een grappling hook.. Al die leuke illegale dingen die jij in jouw stad of dorp niet mag doen omdat ome agent dan boos op jou wordt.

Heb jij de eerdere delen van Just Cause al gespeeld en kan jij niet wachten op het vervolg, of zie jij de naam Just Cause nu voor het eerst maar lijkt het jou wel interessant? Laat het weten in de reacties!

Just Cause 3 zal op 1 december worden uitgebracht voor de Playstation 4, Xbox One en de High-end PC’s.

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek