Eerste beelden van de Ataribox onthuld

Enige tijd geleden heeft Ataris bevestigd dat het werkt aan een nieuwe console, met de naam Ataribox. Nu heeft Atari een aantal eerste beelden vrij gegeven hoe de console eruit gaat zien.

De Ataribox is duidelijk geinspireerd door de klassieke Atari design, voorzien van een houten voorkant. Maar de console zal ook beschikbaar worden in het zwart en rood met een glass look.
Wat we van de foto’s kunnen zien, zal de Ataribox iniedergeval de volgende porten hebben. Een HDMI port, 4 USB poorten en een SD kaart port.

Verder is al bevestigt dat de Ataribox zowel klassieke als huidige games zal ondersteunen. Helaas weten we alleen niet verder wat de inhoudelijke specs zijn van de console, en wat voor huidige standaard aan games kunnen verwachten.

Voor nu kunnen we iniedergeval al genieten van de mooie design foto’s van de Ataribox hieronder.

Ataribox
Ataribox
Ataribox
Ataribox

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek