Eerste blik nieuwe Blade & Soul ‘multiplayer’ update

Een grote patch voor Blade & Soul is onderweg genaamd ‘Shattered Empire‘. Deze update brengt een nieuwe PvP game mode en twee nieuwe endgame dungeons en endgame is natuurlijk een woord wat welke MMORPG speler het liefst hoort! Wij hebben voor jou de eerste details. 

Blade & Soul is samen met Black Desert Online natuurlijk een heel fenomeen op het gebied van Massive Multiplayer games. Ook al is deze game iets  minder vrij in zijn doen en laten dan een echte sandbox MMORPG, hij laat zich qua content zeker niet achter lopen op concurrenten. Zo zien we maar weer met deze grote update.

Whirlwind Valley Costumes

Whirlwind Valley
Dit is een spiksplinternieuwe 6v6 PvP mode die beide teams de uitdaging geeft om tegen elkaar te strijden. In deze game mode moet je objectives overnemen en deze zolang mogelijk in het bezit van jouw team houden om punten te verdienen. Het eerste team dat 1800 punten heeft bereikt, wint! Of de timer moet natuurlijk op 0:00 komen te staan, dan moet je maar hopen dat het team waarin jij je bevindt de meeste punten in haar bezit heeft.

Na een match verdien je Battle Points. Deze punten kun je gebruiken om een aantal verschillende rewards te kopen zoals materialen, Soul Shields en costumes. Wat wel belangrijk is om nog te weten is het feit dat jouw armor niet wordt geschaald naar de rest. Whirlwind Valley is te bereiken via F8 (Cross Server).

Whirlwind Valley Map

Sogun’s Lament
Dit is één van de twee endgame dungeons die deze update met zich mee zal gaan brengen. Vervolg jouw avontuur in een oud paleis in het noorden van de Silverfrost Mountains. Hierin volg je het tragische verhaal van Prince Sogun en zul je na het completen van deze dungeon eindelijk rust geven aan de ziel van Sogun. Vecht je weg door de paleisverdediging en uiteindelijk zul je vechten tegen Asura, de final boss van dit stukje content.

Soguns Lament Map

Sogun’s Lament is de moeilijkere dungeon van de twee. Je moet echt goed coördineren met je party members. Je kunt deze mode doen met een 4- en 6-member moeilijkheidsgraad. Win hiermee outfits, wapens en meer!

Black Ice Outfit

Black Ice Outfit

White Moon Outfit

White Moon Outfit

 

 

 

 

 

 

 

Cold Storage

Dit is de tweede endgame dungeon. Deze Heroic Group Dungeon kan maar eens per dag worden voltooid tenzij er een CS-Reset gekocht wordt in de Hongmoon Store. Deze dungeon zal makkelijker zijn dan Sogun’s Lament. Dit is bedoeld om de casual spelers ook progress te bieden.

Cold Storage Dungeon

De tweede boss, Kaari Lord, is een optionele mob en kan alleen opgeroepen worden mits je team drie gekleurde orbs verzameld hebt. Deze orbs kun je krijgen door de eerste boss Winter Mane te verslaan en de orbs zijn tradable. Door het meerdere malen verslaan van deze dungeon kun je Frozen Weapons, Hongmoon Skillbooks en clan crafting recipes krijgen.

De nieuwe patch voor Blade & Soul, Shattered Empire, zal vanaf 27 april te spelen zijn, lijkt het jou iets? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek