Een eerste blik op Absolver, een online melee RPG

Absolver Reveal

Absolver, een game door Indie studio Sloclap zal in het jaar 2017 worden uitgegeven voor de PC en consoles. Werp hier alvast een eerste blik op de online melee RPG die is ontwikkeld door een groepje voormalige Ubisoft ontwikkelaars.

Sloclap zal waarschijnlijk niet bekend in je oren klinken. Dat komt omdat de studio sinds het opgericht is vorig jaar zo goed als niks van zich heeft laten horen, tot vandaag. Vandaag hebben zij een reveal trailer vrijgegeven van hun opkomende online game genaamd Absolver. Een online melee RPG.

In Absolver is het de bedoeling om samen op pad te gaan en de geheimen van de wereld te ontdekken. Het wordt namelijk knap lastig om in je eentje rond te zwerven in deze game, omdat je van je mede spelers moet leren. Verschillende combo’s, gevechtsstijlen en trucjes moet toepassen om jouw vijanden te slim af te zijn. Tijdens jouw reis door de wereld kom je verschillende martial arts scholen tegen die ieder hun eigen technieken en aanvallen hebben waar jij van kunt leren, en later kunt toepassen in jouw speelstijl.

“You’ll need the help of others like you to stand in a chance in the trials you’ll have to face: from ritual combat arenas in which you are ranked in duels and team-based challenges, to the Essence mines of Adal, where only death awaits those who venture alone, your focus and skills will be put to the test!”

Je zal gevechten voeren in traditionele arena’s waarna je een bepaalde rank krijgt na aanleiding van je prestatie in de arena. de Essence Mines of Adal is een plek waar je het geen seconde overleeft als je niet de juiste compagnons mee neemt.

De gameplay zal gebaseerd zijn op vier verschillende stances, iets wat we al eerder hebben gezien in bijvoorbeeld de Nioh Alpha. Of dit precies hetzelfde of zal lijken op de stances van Nioh is nog geheel onduidelijk. Absolver zal aanwezig zijn tijdens de E3 dit jaar, wellicht dat we dan meer gaan zien, waaronder gameplay!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek