Eerste DLC en Premium Pass van Battlefield 1 informatie

Battlefield 1 Sinai Desert

Battlefield 1 ligt nog niet in de winkels of EA heeft nu al via Origin informatie vrijgegeven over de eerste DLC en Expansion. Ook is er informatie over de Premium Pass en de Ultimate Edition bekend gemaakd, welke niet te verwarren is met de Collector’s Edition

Allereerst, voor de mensen die graag Premium voor Battlefield 1 willen: de Premium Pass kost los vijftig euro. Maar EA zal een Ultimate Edition uit brengen voor 130 euro. Deze bevat de Deluxe Edition en de Premium Pass en houdt het volgende in:

  • Toegang tot alle expansions (met nieuwe multiplayer maps, wapens, skins en dog tags).
  • Early acces tot deze expansions.

De Collector’s Edition van de game zal géén Premium Pass bevatten, maar wel een boel collectibles zoals een beeldje, kaart, soundtrack en meer van dat soort dingen. Verwar de twee edities van de game dus niet met elkaar! De beta van Battlefield 1 zal op 31 augustus beginnen voor normale spelers. Voor Battlefield Insiders zal dit eerder zijn. Bekijk hier beneden de trailer van deze beta, mocht je hem gemist hebben.

Expansion

Origin heeft informatie vrijgegeven over de eerste expansion van de game genaamd ”They Shall Not Pass.” Deze expansion zal het Franse leger introduceren in de game. De DLC zal ergens in maart 2017 verschijnen. Spelers met de Ultimate Edition zullen dus twee weken eerder toegang krijgen tot die uitbreidingen. De DLC die daarna zal gaan verschijnen, zal het Russische leger aan de game toevoegen. Hier is helaas nog geen geschatte release date van. Mocht deze snel volgen, dan houden wij jullie up-to-date.

Battlefield 1 zal op 21 oktober 2016 in de schappen te vinden zijn, dit een aantal dagen voor de Titanfall 2 release op de 28e. EA wilt hiermee proberen om de sales van beide games hoog te houden. Welke van de twee ga jij halen, of wil je ze beide? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek