Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  23 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  23 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  24 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Eerste episode van Yo-Kai Watch al gezien?

Yo Kai Watch

Yo-Kai Watch, de bekende serie in Japan welke sinds kort ook in Europa is verschenen is nu ook op TV te zien. Je kunt hier tot 10 juni alvast de eerste episode kijken op het Youtube kanaal van Nintendo UK. Wij hebben hem eventjes in het artikel geplakt.

Yo-Kai Watch is te vergelijken met zeer bekende Pokémon serie. Monsters vangen, er mee vechten, en weer nieuwe monsters vangen. Dat is tenminste de versimpelde beschrijving van de genre die gaat over het monsters vangen. Alhoewel Yo-Kai Watch niet zo heel erg populair is in Nederland, weet ik zeker dat het een groot succes was geweest als het gelijktijdig met Pokémon en Yu-Gi-Oh verscheen in Nederland zo’n 20 jaar geleden.

Omdat het nog niet zo populair is in het westen, wilt nog niet zeggen dat het heel erg slecht is. Je kunt hier namelijk onze review lezen over Yo-Kai Watch, waarin te lezen valt dat het een behoorlijk goed en doordachte RPG is voor jouw 3DS. De game gebaseerd op de serie is al een tijdje verkrijgbaar. De demo is zelfs gratis te spelen op de 3DS. Voor de liefhebbers van de game is nu ook de serie verschenen in Europa, en de eerste aflevering hebben wij hier voor jou eventjes opgevist!

Heb jij Yo-Kai Watch al gespeeld? Wat vond jij van de game? Nog niet gespeeld, maar wel een 3DS? Misschien dat je na het bekijken van de eerste aflevering hierboven wel bent overtuigd om de game uit te proberen!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek