SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Eerste gameplay WRC 5 verschenen

Big Ben Interactive heeft onlangs de eerste in-game beelden van WRC 5 World Rally Championship vertoond. In de Gameplay is een Volkswagen Polo R WRC in actie tijdens een Rally stage in Portugal. Dit is het vijfde deel in de WRC franchise en er gaan al geruchten dat er al gewerkt wordt aan WRC 6. 

Waar voorheen Milestone betrokken was bij de WRC games, heeft Big Ben Interactive dit jaar Kylotonn Games het vertrouwen gegeven om de nieuwe WRC game te ontwikkelen. Kylotonn gaat hun eigen game Engine, de KT Engine HD, gebruiken om WRC 5 te ontwikkelen.
De Kylotonn game engine is een Engine die zowel op de Playstation 3 & 4 , Xbox 360 & Xbox One als wel voor de PC gebruikt kan worden om game mee te ontwikkelen.  Dieper kijkend naar de engine beloofd Kylotonn het volgende:

 • High en visuele game Engine die Dynamisch weer en Dynamisch Dag en Nacht licht circulatie ondersteund.
 • Een level Editor waarmee je een levende en gevarieerde realistische omgeving kan bouwen.
 • Een zeer geavanceerde “Damage Model” waardoor bijna alles aan de auto kapot zou moeten kunnen gaan en elk steen inslag zichtbaar zou moeten zijn.
 • Een zeer sterk ontwikkelde Physics engine die er voor moet zorgen dat de Rally wagens zo’n realistisch mogelijk reageren en bewegen.

In de eerste Gameplay beelden zie je Sébastien Ogier en zijn Volkswagen Polo R WRC tijdens de Vodafone Rally in Portugal. De stage is 90% gravel en 10% Asfalt en zoals je ziet op de beelden is het vrij zonnig. Je zult merken dat het spel nog niet klaar is. Bij de gameplay missen nogal veel elementen. Er is nog geen HUD (Head Up Display) aanwezig. Er zijn nog geen Visuele Pacenotes aanwezig. Maar het team achter WRC 5 is hard aan het werk met deze en andere punten om jou straks de beste Race Experience te kunnen laten ervaren.

WRC 5 zal in de Herfst van 2015 verschijnen in de schappen, en zal speelbaar zijn op de Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3 en op de PC.

Zelf hoop ik dat dit spel een grote verbetering zal zijn in vergelijking met de voorgaande edities die nogal kort gezegd flauw en saai waren. Eigenlijk geldt voor deze Franchise het zelfde als met Dirt het is goed verpest door de ontwikkelaar in de loop der tijd.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

 • New Deep House

  Rally Games died after Ken Block tooked it all over……

  • Als je niet fatsoenlijk Engels spreekt, doe het dan ook gewoon niet.

   • New Deep House

    Sorry zal in mijn moeder taal tegen jou praten

    Dem Baş! Xweşîd?

    To minit xoş dawêt? <3

    • Zolang je dat wel grammaticaal correct doet vind ik het helemaal prima toch!

     • New Deep House

      Jawel die taal is gramaticaal super.

      Maar ja ik kan er helaas niets aan doen dat mijn engels zo belabberd is, ik heb nooit The Grammar Naziooo op bezoek gehad toen ik engels leerde.

     • Oh je hebt er nog voor geleerd ook?

     • New Deep House

      Dat zegt men

     • New Deep House

      Maar eigenlijk gaan onze taal verschillen der letters niet over dit slechte spel.

      Wat vinde nou zelf van dit spel ? Dat hoor ik je niet zeggen je komt alleen maar om mij ergens op te wijzen wat me totaal niet boeit.

     • Net als dat mijn commentaar je niet boeit, boeit mij dit spelletje ook geen reet.

 • Gewoon wauw!

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk