Eerste gratis Battlefield 5 DLC verschijnt vandaag

Battlefield 5 Wallpaper

Battlefield 5 krijgt een eerste expansie: Overture ligt al om de hoek te loeren naar de honerige fans. Developer DICE gaf op Twitter aan, dat na een korte vertraging, de DLC op 5 december zal arriveren.

Maar hey! Dat is toch vandaag? Dat klopt. DICE heeft een tijdje nodig gehad om quality-of-life veranderingen naar Battlefield en de expansion te brengen. Deze eerste chapter is onderdeel van de Tides of War reeks aan updates. De patch zal nog geen microtransacties krijgen, dit zal hoogstwaarschijnlijk later volgen. De update brengt de nieuwe Panzerstorm map en een nieuwe tutorial mode waar je speelt als Duitse soldaat! Bekijk hier beneden de tijden en Tweet.

  • PC – Wednesday, Dec 5th at 1am PT / 4am ET / 9am UTC / 10am CET
  • PlayStation 4 – Wednesday, Dec 5th at 2am PT / 5am ET / 10am UTC / 11am CET
  • Xbox One – Wednesday, Dec 5th at 3am PT / 6am ET / 11am UTC / 12pm CET

Ga jij de DLC spelen? Laat het ons weten! in de reacties hier beneden! Battlefield 5 begint pas net.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek