Het eerste intheGame event is een feit!

Gezellig met elkaar gamen is voor iedereen belangrijk, daarom zijn we een community toch? Of dit in competitie verband is of gezellig een avondje doorhalen op een oude game zoals Unreal Tournament 2004. Dan ben je bij intheGame aan het juiste adres. Omdat wij een open community zijn is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan onze events, hoe oud of jong je ook bent. Iedereen is welkom! Nog geen lid van intheGame? Ook dan ben je welkom!

Afgelopen zondag was het zover, onze eerste echte intheGame event. Twee uur lang hebben we ons vermaakt met de toch al wat veroudere maar niet minder leuke game: unreal tournament! Met een opkomst van 12 iTG leden waren de arena’s van Unreal Tournament afgeladen met leden die stijf stonden van de adrenaline!

Unreal Tournament

Unreal Tournament

2 uur lang deathmatch tegen elkaar. Een lekkere grote choas zowel ingame als op teamspeak 😉 Na 8 matches was de game avond tot een einde gekomen. De top 3 was gevormd en zag er als volgt uit;

  1. Imperum
  2. R1cky
  3. Icecubus

Imperum sleepte deze avond als winnaar een heuse prijs naar binnen, €20,- steam tegoed welteverstaan!

28ck32f

Giftcard t.w.v. € 20,-

Kajligator en MrPRabbit duiken na deze game avond hun game bibliotheken weer in op zoek naar een game voor ons volgende event! Weet jij een leuke game voor een event? Post deze dan in de comments hier beneden! Vergeet niet de events kalender regelmatig te checken om op de hoogte te blijven van de aankomende events binnen intheGame!

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek