Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Eerste John Wick 2 afbeeldingen te bekijken

John Wick 2

John Wick was één van de meest geliefde films van 2014. Deze film over een huurmoordenaar die gespeeld werd door keanu Reeves is tegenwoordig ook te bekijken op Netflix. Goed nieuws, want Reeves komt terug naar het witte doek voor John Wick 2.

John Wick 2, of John Wick: Chapter Two vervolgt het verhaal van deze hitman. In deel één was Wick uit op wraak, wat zal dit keer zijn drijfveer zijn? Gelukkig zijn er afbeeldingen verschenen die ons een eerste blik op de film geven. Op de eerste afbeelding kun je John zien met zijn nieuwe hond. De tweede afbeelding lijkt op Wick die in een club is, maar hij kijkt geschokt. Er is ook een derde afbeelding, die als een soort poster werkt. Hierop kun je ook de release datum bekijken.

 

Zoals je op de laatste afbeelding kunt zien zal de film 10 februari 2017 op het witte doek gaan verschijnen. De officiële samenvatting van de film verteld zich als volgt:

“Keanu Reeves returns in the sequel to the 2014 hit as legendary hitman John Wick who is forced to back out of retirement by a former associate plotting to seize control of a shadowy international assassins’ guild. Bound by a blood oath to help him, John travels to Rome where he squares off against some of the world’s deadliest killers.”

Rome zal dus de bestemming zijn van deze sequel! Keanu heeft in ieder geval al flink geoefend met schieten op doel.

Er is nog geen trailer uit voor de film, zodra dit het geval is kun je deze sowieso hier bekijken! Voor nu moeten jullie het hier helaas eventjes mee doen. Wij kijken in ieder geval erg uit naar de film, en jij? Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek