Eerste Mafia 3 patch onderweg naar PC

mafia 3

Vandaag is het eindelijk zo ver. Mafia 3 is uitgekomen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Maar de game draait nu enkel op 30 fps. Zelfs op pc. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, vandaar dat er dit weekend al een patch verschijnt om de opties op de pc uit te breiden. 

De aankomende patch zal zich vooral focussen op de video settings in de pc versie van Mafia 3. Zo zal 30 fps, 60 fps en ongelimiteerde fps een optie zijn zodra de patch vrijgegeven wordt. Verder zullen er nog een aantal kleine verbeteringen in de patch aanwezig zijn die niet in detail benoemd zijn. Lees hier beneden de statement uit de blog post:

“We currently have a patch running here at the studio that includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options in the video menu, among other improvements for the PC version of Mafia III. We’re verifying the patch now to ensure everything is working as expected. If everything goes well, we expect the update to go live this weekend. We will be keeping the PC community up-to-date on the status of the patch throughout the weekend and thank you for all the feedback!”

Wij hopen dat Mafia 3 haar verwachtingen waar zal maken. Binnenkort kun je in onze review lezen wat wij vinden van Mafia 3. Maar voordat het zo ver is kun je zelf ook al aan de slag met de game. Hij is namelijk nu beschikbaar voor zowel de PC, Playstation 4 en Xbox One.

Laat ons weten wat jij tot nu toe van de game vindt!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek