Eerste screenshot nieuwe game Playdead, maker van Limbo/Inside

Playdead

Playdead, het indiegame bedrijf achter de games Limbo en Inside, is bezig met een nieuw project. In een tweet lieten zij weten dat ze al sinds de release van Inside hieraan werken. De tweet komt ook met de eerste concept art van de nieuwe game.

De eerste games van Playdead, Limbo en Inside, zijn beiden goed ontvangen. De games hadden een sterk verhaal en de grimmige sfeer maakte de games helemaal af. Deze grimmige sfeer lijkt ook weer terug te komen in het nieuwe project. De concept art in de tweet laat een grimmige, grijze wereld zien. Hoe de nieuwe game gaat heten en wat de gameplay elementen zijn is nog allemaal onbekend. Het lijkt erop dat het nieuwe project nog in early development is en het nog wel een aantal jaren zal duren voordat het uitkomt.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek