Eerste trailer PSX is Uncharted the Lost Legacy

uncharted 4

De Playstation Experience viel meteen met de deur in huis. Het begon met een mysterieuze gameplay trailer, waarin je als een vrouwelijk karakter door een stad liep die geteisterd werd door oorlog. De video liet je tot het eind afvragen over welke game het ging. Uiteindelijk bleek dat het om Uncharted the Lost Legacy ging.

De trailer is gepost op YouTube door Eurogamer:

De trailer vindt plaatst in een stad in het Midden-Oosten waarin het vrouwelijke karakter contact heeft met een mysterieus persoon. Als ze uiteindelijk aangevallen wordt blijkt dat de contactpersoon een andere vrouw is. Het hoofdpersonage van the Lost Legacy is Chloe Frazer, die haar terugkeer maakt.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek