Eerste trailer The Division Survival expansion is hier

The Division Survival

Ubisoft hield eergisteren een The Division livestream en heeft daarin gepraat over de nieuwe Survival expansion. Gisteravond kwam de eerste trailer uit. Deze trailer kun je hier boven bekijken. Deze expansion zal de weersveranderingen een groot aspect maken. Bereid je maar voor, want een flinke sneeuwstorm is onderweg! De expansion zal jou samen met 23 andere spelers bij elkaar stoppen met maar één doel: overleven.

Die 23 spelers zullen natuurlijk niet allemaal even vriendelijk zijn, je moet rekening houden met online mensen die je hoofd willen. Alsof dat nog niet genoeg problemen zal veroorzaken moet je ook oppassen voor Hunters. Dit zijn de nieuwe en mysterieuze vijanden die jij in deze koude uitbreiding zal moeten vermoorden om in leven te blijven. Een release date voor deze tweede uitbreiding is nog niet bekend maar je kunt op dit moment (tot 13 november) de ”beta” spelen in de test server.

Eerder gisteren kwam ook de opening cinematic uit, bekijk deze hier beneden en deel jouw mening met ons!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek