Eerste update Kirby Star Allies nu beschikbaar

Kirby: Star Allies

Kirby Star Allies is pas twee weken uit en heeft nu al een eerste update ontvangen. De update is per direct beschikbaar en voegt de characters Goeey, Rick, Kine en Coo toe aan het spel als nieuwe ‘dream friends’.

Nintendo heeft voor de release van Kirby Star Allies al aangekondigd de game regelmatig te willen updaten, en nieuwe characters toe te zullen gaan voegen. Deze characters zijn allemaal oude bekenden van Kirby. De eerste update is vanaf vandaag te downloaden. Hiermee voeg je Goeey, Rick, Kine en Coo toe aan het spel. In bovenstaande video kun je zien wie Rick, Kine en Coo zijn. Van hen was al bekend dat ze kort na release zouden worden toegevoegd. Echter heeft Nintendo nog een vierde character toegevoegd, namelijk Goeey. Je kunt hem terug zien in onderstaande video. Beiden filmpjes laten ons zien in welke game wij voor het eerst kennis hebben gemaakt met de betreffende characters.

Kirby Star Allies

Wij hebben Kirby Star Allies de afgelopen twee weken uitgebreid voor jullie getest. Je kunt hier onze review lezen.
In deze game gaat onze roze vriend op zoektocht naar de oorzaak van het kwaad in Dreamland. Dit wordt veroorzaakt door duistere hartjes die alles wat het aanraakt in iets kwaads veranderd. Kirby krijgt nadat hij in aanraking is gekomen met een hartje echter een nieuwe kracht. Hij kan zijn vijanden namelijk bevriend met hem laten worden door het gooien van een hartje. Deze zogeheten droomvrienden ondersteunen je tijdens je avontuur. Ze vechten zij aan zij met Kirby en je hebt de mogelijkheid om jullie krachten te bundelen. Hierdoor krijg je nog sterkere abilities. De game heeft zeer uitgebreide levels en tovert gegarandeerd een lach op je gezicht. Het is dus zeker weten een aanrader om aan je collectie toe te voegen!

Onward Kirby Star Allies

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek