Jouw eigen originele Super Mario Maker wallpaper

Super Mario Maker

Speel jij Super Mario Maker en lijkt het jou wat om één van jouw zelfgemaakte games in een wallpaper te veranderen? Die optie is er nu! Je kunt via een Japanse website jouw map omzetten tot een mooie achtergrond voor jouw PC, console, telefoon of waar je hem ook wilt hebben.

Hier kun je naar deze website gaan. De site is in het Japans en natuurlijk onleesbaar voor het Nederlandse oog, maar eigenlijk wijst het zich vanzelf dankzij de afbeeldingen. Je kiest eerst welke resolutie je wil hebben. Maak je de wallpaper voor een beeldscherm of voor een mobile device? Nadat je die resolutie hebt gekozen kun jij zelf beginnen aan het maken van je wallpaper. Ben je klaar? Druk dan op het robot icoontje die onder je afbeelding te vinden zal zijn. Deze zorgt ervoor dat jij de eigen gemaakte wallpaper kunt opslaan voor eigen gebruik. Gebruik deze vervolgens waar jij hem hebben wilt.

Super Mario Maker Wallpaper

De website zorgt ervoor dat jij alle vier de Mario games kunt kiezen waarmee jij ook je eigen rondes kunt maken op de volledige game die onder andere op de Wii U te spelen is. Ben jij totaal niet bekend met Super Mario Maker? Dit is een game die ervoor zorgt dat jij jouw eigen originele levels kunt maken uit vier verschillende Mario spellen. Andere online spelers kunnen jouw level dan downloaden en bespelen. Je kunt hierbij ook de statistieken bijhouden, mocht je daar interesse in hebben. Weet je nu nog niet genoeg? Stel je gerust, want wij hebben speciaal voor jou een klein aantal aan gameplay videos hier beneden staan!

Ga jij gebruik maken van deze uitgebreide wallpaper-creator? Laat het ons weten in de reacties hier beneden en laat op het forum zien hoe creatief jij geweest bent met deze website en haar functies, wij zijn benieuwd!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek