EINDELIJK een nieuwe Sherlock trailer

sherlock

Gisteren hebben jullie bij ons de laatste trailer van Doctor Strange kunnen zien, waarin acteur Benedict Cumberbatch de titelrol speelt. Hij blijft echter niet stilzitten, want hij en Martin Freeman keren in 2017 terug met seizoen vier van Sherlock! Bekijk bij ons de trailer die gisteren vrijgegeven is.

Het wachten wordt steeds korter, maar duurt eigenlijk nog veel te lang. Het volgende seizoen van Sherlock verschijnt in 2017, waarschijnlijk aan het begin van het jaar. Het nieuwe seizoen werd na het einde van seizoen drie aangekondigd. Deze aflevering, His Last Vow, werd uitgezonden op 12 januari 2014. Daarin zagen we hoe Sherlock het opnam tegen de zwendelaar Charles Augustus Magnussen. Hoe dit afloopt gaan we niet verklappen, in het geval dat je de episode nog niet gezien hebt (is dat uberhaupt mogelijk??).

Gisteren hebben de makers van Sherlock dan eindelijk een nieuwe trailer de wereld in geholpen. Wat gaan we allemaal verwachten in het volgende seizoen? Bekijk de trailer hier beneden!

Moriarity zal wellicht wederkeren, want wat hebben we hem toch gemist! We komen meer te weten over het verleden van Mary, de vrouw van Watson, en we spotten een savage Ms Hudson. Op dat laatste zitten we misschien wel het meest te wachten.

Het seizoen zal als vanouds uit drie afleveringen bestaan. Deze zullen 1,5 uur per aflevering duren. Tevens hoort er een special bij dit seizoen, namelijk The Abominable Bride. Deze kerstspecial verscheen met oud op nieuw afgelopen jaar en is online te bekijken. Er zijn helaas nog geen titels vrijgegeven van de afleveringen dit seizoen.

Cast

De cast zal voornamelijk bestaan uit oud bekenden, als we de trailer moeten geloven. Benedict Cumberbatch als Sherlock en Martin Freeman als Watson, maar ook Amanda Abbington als Mary, Una Stubbs als Ms Hudson, Rupert Graves als Lastrade en natuurlijk Mark Gatiss als Sherlock’s broer Mycroft. Er zijn echter ook een aantal nieuwe gezichten te zien: Toby Jones (ook wel bekend als ”Dobby de Huiself”) gaat de rol van “Culverton Smith” vertolken, en aan de trailer te zien zal dit geen vriend van Sherlock zijn!

Wat vind jij van de trailer? Kan je ook niet wachten op het volgende seizoen? Deel je gedachtes in de reacties!

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek