Elder Scrolls Online DLC nu op Console

De Imperial City DLC van The Elder Scrolls Online is vanaf nu ook beschikbaar op de Playstation 4 en de Xbox One, eerder verscheen de PC versie al. Deze DLC zal een aantal nieuwe dingen in de game brengen, degene die hem op de PC spelen hebben hier al van kunnen genieten, voor de console spelers hebben wij hier een mooi overzichtje van de grote veranderen in deze DLC.

Als eerste is hier de trailer van de DLC, zodat je al een mooi beeld kan krijgen ervan:

Het verhaal achter deze DLC is dat de Imperial City is gevallen, veroverd door prins Molag Bal. En nu moeten de drie Alliances niet alleen tegen elkaar vechten, maar ook tegen dit verwoestende, brute en grote leger. Dit is de grootste DLC in The Elder Scrolls Online tot nog toe. Het is één van de betere MMORPG’s die er op het moment zijn, naar mijn mening door veel mensen onderschat. However, hier zijn de features die deze DLC bevatten.

  • Nieuwe PvE en PvP content, Met 6 verschillende Imperial gebieden waarin je niet alleen tegen Molag Bal zijn leger vecht maar ook tegen de andere alliances.
  • Twee nieuwe dungeons in normal en veteran mode.
  • Nieuwe Quests, Enemies en Allies.
  • Nieuwe Wapens en Armor voor Veteran Rank 16.
  • Imperial-City Items en Collectibles.

Genoeg features voor een DLC denk ik toch zo. Het spel is al heel groot van zichzelf en er is genoeg te doen en te zien, maar meer content is nooit slecht, toch? De DLC kun je in de Crown Store kopen voor 2500 Crowns. Samen met andere nieuwe Crown Store items. Voor de mensen die willen weten hoe de DLC is, vraag het aan iemand die hem al op de PC heeft gespeeld. Ga je sowieso al de DLC kopen? Dan zien wij jou misschien wel inTheGame.

The Elder Scrolls Online: Imperial City DLC is vanaf nu beschikbaar voor PC, PS4 En XOne. Wat vind jij ervan? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek