Elder Scrolls Online housing komt over een maand!

Elder Scrolls Online Homestead

The Elder Scrolls Online krijgt een housing mode in de nieuwe Homestead DLC. De game kreeg een tijdje terug al de One Tamriel update die voor heel veel verandering binnen de game zorgde. Homestead zal vanaf 21 februari verschijnen!

The Elder Scrolls Online is een MMORPG die een ruwe start had. Velen hadden hoge verwachtingen van de online game en ondanks dat er altijd een hoge player base was, waren veel mensen toen der tijd toch teleurgesteld. De game heeft in 2016 een supergoed jaar gehad (vergelijkbaar met Rainbow Six Siege) door het fixen van veel problemen en DLC’s te brengen die de game een volledig nieuw tintje gaven. Één van deze updates is One Tamriel. Deze update zorgde ervoor dat spelers elk gebied vanaf lvl 1 konden exploreren door net als bij Guild Wars 2 en WoW:Legion een scaling systeem erin te gooien. Nu is het tijd voor housing!

Er zijn twee manieren om een eerste huis te krijgen in ESO. Zodra je de tutorial hebt gedaan zijn bijna alle huizen beschikbaar via in-game gold. Deze kan je ook met Crowns kopen en die zullen al meubels erin hebben staan. Je kan je huis gebruiken voor crafting, training en natuurlijk voor het sociale aspect. Je hebt kleine huisjes tot grote kastelen en grotten en meer dan tweeduizend soorten meubilair en ander interieur. Meer over deze update kan je hier lezen. TheHiveLeader heeft een leuke video gemaakt over deze nieuwe update, bekijk deze hier beneden!

Wat vind jij van The Elder Scrolls Online en alle nieuwe DLC die erbij zitten? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek