Elder Scrolls Online naar Vvardenfell

Een dataminende fan van de MMO Elder Scrolls Online denkt ontdekt te hebben waar de volgende expansion van de game zich zal afspelen. Vvardenfell, woonplaats van de Dunmer en hoofdlocatie van The Elder Scrolls III: Morrowind, zal te betreden zijn in de volgende DLC.

Drie dagen geleden ontdekte een gebruiker van Reddit, middels datamining, een aantal namen in een opkomende map. Deze namen zijn onder andere Redoran, Telvanni, Hiaalu, Molag Mar en Vivec. Geen onbekende namen voor Morrowind fans, dus.

De map zou er als volgt uit moeten zien:

vvardenfell elder scrolls online

15 jarig bestaan

In mei dit jaar bestaat The Elder Scrolls III: Morrowind maar liefst vijftien jaar, dus dit zou de perfecte gelegenheid zijn om de expansion naar Elder Scrolls Online te brengen. In totaal zijn er al vijf DLC’s voor de game beschikbaar, waarvan drie met nieuwe gebieden.

In de subreddit van de game worden allerlei voorspellingen gedaan over de nieuwe expansion. Zo wordt er beweerd dat “Red Mountain”, de piek van de rode vulkaan die op de map te zien is, niet toegankelijk zal zijn in-game. Het gebied erom heen zal wel beschikbaar zijn.

Ook wordt er gezegd dat Vvardenfell de grootste PvE game aan de MMO zal toevoegen. Deze aanname wordt gemaakt door de grootte van de map.

Het is nog niet duidelijk of de map naar de game komt, en wanneer. We houden jullie op de hoogte!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek