Elder Scrolls Online Dark Brotherhood DLC

Elder Scrolls Dark Brotherhood

The Elder Scrolls Online blijft groeien met nieuwe toevoegingen. De nieuwe DLC, Dark Brotherhood, zal op 31 mei uitkomen op PC. Bethesda bevestigde de release date en voegde toe dat console versies in juni zullen verschijnen. PC spelers zullen dus als eerste aan de slag mogen in de Gold Coast.

Dark Brotherhood zal voor houders van een ESO Plus membership natuurlijk gratis zijn. Spelers kunnen door middel van crowns de DLC kopen in de virtual marketplace van de game zelf. De DLC zal 2000 crowns kosten. Daarnaast zal een Collector’s Bundle uitkomen. Deze zal de Dark Brotherhood DLC, de Highland Wolf mount, de Synvan Nixad pet en de five crown experience scrolls bevatten. De bundel zal 4000 crowns kosten.

Elder Scrolls Dark Brotherhood

De Dark Brotherhood DLC zal spelers laten toetreden tot een guild van assassins die fans van de franchise wel zullen kennen. Het verhaal zal afspelen in de gold coast regio, bekend uit The Elder Scrolls IV: Oblivion. De content zal ook een nieuwe passive skill line, uren aan nieuwe quests, meer gear en nieuwe world boss encounters bevatten. Dat zal natuurlijk niet de volledige lijst van nieuwe content zijn.

De description van de DLC leest “Become the deadliest assassin with a new and exclusive passive skill-line, defend the Brotherhood against a mysterious foe in hours of new story content, prove your skill for homicicde in new repeatable assassin quests, and more,”. De DLC belooft spelers dus weer flink bezig te gaan houden. PC spelers kunnen de DLC al testen op The Elder Scrolls Online public test server. in een blog post werden meer details duidelijk.

Elder Scrolls Online zag haar release in april 2014 en heeft sinds januari 2015 afgezien van de maandelijkse subscription. De game maakt nu gebruik van een pay-once model en natuurlijk microtransactions. De laatste grote expansion voor de game was Thieves Guild, die ook nieuwe story content, activities, skills en meer toevoegde. Voor spelers die meer willen weten over de toekomst van The Elder Scrolls Online zou de E3 briefing van Bethesda een antwoord kunnen bieden. Dit is natuurlijk niet zeker.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek