Epic begint onderzoek naar Fortnite ps4 patch

Fortnite update probleem

Epic Games is begonnen met een onderzoek naar een probleem met een nieuwe Fortnite patch. Het probleem zorgt er namelijk voor dat de update 10GB kost. Volgens Epic Games was dit geheel onverwacht.

Het gaat om een patch voor de PS4 die eigenlijk niet heel groot was. De patch bevat namelijk geen grote nieuwe features. De patch was bedoeld als oplossing voor een crash issue die voorkwam op PS4. Er werd ook geen downtime gepland voor de release van de patch. Aangezien PC, Xbox One en mobiel de crash issue niet hadden, is dit een PS4 specific update.

 

De vorige grote Fortnite update kwam vorige week uit en voegde wel een hoop nieuwe content toe. Zowel de Battle Royale als de Save the World modes kregen nieuwe content. Daaronder zat ook een limited-time event voor het voormalige Sniper Shootout v2.

Ook werd de Guided Missile toegevoegd in Battle Royale met daarnaast een speciale quest line voor pasen in de Save the World mode. Zo begon ook een nieuwe set van wekelijkse challenges voor battle pass houders.

Fortnite update probleem

De update zou morgen opgevolgd moeten worden met de 3.5 update waar verschillende geruchten over gaan. Zo zouden er dwergen, vending machines en treasure maps worden toegevoegd. Of dat echt zo is zal morgen moeten blijken. Epic Games teasde recent wel een aantal map veranderingen. Spelers merkte een komeet boven de tilted towers op. De geruchten gaan dat de map veranderd zal worden om voor game balancing te zorgen. Wanneer, en of, dat zal gebeuren is nog niet duidelijk. Sommige fans beweren dat de komeet de tilted towers zal raken wanneer het seizoen eindigt op 30 april.

De problemen met de update file gebeurde vlak nadat de makers van ARK een soort zelfde probleem tegenkwamen. Of dit puur toeval is of dat het gaat om een probleem bij Sony is ook niet duidelijk.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek