Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Epic heeft zes maanden aan Gears of War 4 gewerkt

Gears of War 4 Epic

Er is meer informatie naar voren gekomen over het werk dat in Gears of War 4 is gegaan. Nieuwe reportages van Game Informer geven meer informatie over het gebeuren. Epic Games heeft namelijk zes maanden aan de game gewerkt voordat uiteindelijk de beslissing is gemaakt om de game te laten vallen en de franchise aan Microsoft te verkopen.

Epic stopte zo’n zes maanden aan pre-productie in Gears of War 4 voordat zij de beslissing maakten om verder te gaan. Rod Fergusson heeft gewerkt aan Gears of War 4 bij Epic en heeft nu de leiding over de game bij Microsoft studio The Coalition. Fergusson vertelde dat hij de verandering in richting van Epic Games al zag aankomen. Fergusson vertelde dat Epic altijd heeft gewerkt met het idee dat ze alleen technologie zouden maken die ze ook zouden gebruiken. Dit was in de tijd van de Unreal Engine 3. Dit was dus niet het geval met Gears of War 4. De Gears 4 engine was heel mobiel en PC gericht, meer zelfs dan console gericht.

Game Informer merkt op dat Epic Games meer PC titles is gaan maken. Het zou mogelijk zijn dat Gears 4 niet in deze visie past. Epic is uiteindelijk in gesprek gegaan met Microsoft over de verkoop van de franchise. Xbox hoofd Phil Spencer was deel van de onderhandelingen. Spencer vertelde dat Epic na het vertrek van Fergusson en de investering van Tencent geen duidelijk doel had voor welke richting de franchise op zou gaan.

Gears of War 4 Epic

Microsoft verkreeg Gears of War in januari 2013. Hoeveel dit gekost heeft is niet duidelijk. Ook de visie van Epic is op dit moment niet duidelijk. Wat we wel weten is dat de vierde game in de toekomst zou afspelen met Marcus Fenix zijn zoon in de hoofdrol. Dit zijn onderdelen van het verhaal dat The Coalition in leven heeft weten te houden.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek